Kamp

Zomerkamp 2020 - geannuleerd

 Helaas heeft het bestuur Jong Nederland Bennebroek moeten besluiten dat de kampweek van 5 t/m 11 juli 2020 in de Tilburgse bossen niet kan plaatsvinden.

CIRCUS FIASCO komt naar TILBURG 2019

Jong Nederland Bennebroek heeft bericht ontvangen dat er een CIRCUS in de bossen van Tilburg  staat tijdens de kampweek van 14 t/m 20 juli 2019.

En dat is natuurlijk geen gewoon circus! Er is van alles aan de hand. Het draait niet zoals het zou moeten draaien. Mogelijk is er sprake van sabotage of spelen er zaken uit het verleden een rol. De circusdirectie heeft gevraagd om te helpen en op dat verzoek gaat Jong Nederland graag in.

Wil je graag het Circus helpen en in Tilburg kamperen? Schrijf je LAST MINUTE in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Inschrijving kampweek 14 t/m 20 juli 2019

Voor 7 t/m 14 jarigen wordt door jeugdvereniging Jong Nederland Bennebroek een tenten kampweek georganiseerd van zondag 14 juli t/m zaterdag 20 juli (1e zomervakantieweek Regio Noord) in de bossen van Tilburg. Centraal staan: sport en spel, creativiteit en buitenleven.

Tijdens de kampweek worden verschillende activiteiten gedaan, zoals zwemmen, actieve teamspelen, pionieren, speurtocht en kampvuur.

Kampdag 2018

Zaterdag 10 november 2018 organiseert Jeugdvereniging Jong Nederland Bennebroek een speciale KAMPDAG voor iedereen van 7 t/m 14 jaar van 14 uur tot 20.30 uur in De Spelonk, Schoollaan 98A, 2121GJ Bennebroek. Beleef kamp in één dag: we gaan verschillende kampspelen doen, samen avond eten, rond een kampvuur zitten en nog veel meer! Meld je (samen met je vrienden) aan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van 14 t/m 20 juli 2019 (de eerste week van de zomervakantie regio Noord) wordt in de Tilburgse bossen een tentenkampweek georganiseerd. Deelname staat open voor iedereen van 7 t/m 14 jaar. 

Kamp thema 2018

Vorig jaar is met het opruimen van het kampterrein een bot gevonden. Volgens een archeoloog was dit bot van een dinosaurus.

Er zijn plannen gemaakt om woningen te bouwen op het terrein waar wij altijd staan met kamp. De leiding is hier niet zo blij mee en vragen de archeoloog om hulp. Deze vind ook dat er geen woningen kunnen worden gebouwd omdat er waarschijnlijk vroeger dino’s hebben geleefd.

De archeologen vragen de kinderen om te helpen zoeken naar aanwijzingen dat er dinosaurussen hebben geleefd. Zo kunnen ze van het kampterrein een beschermd gebied maken waar niet mag worden gebouwd.

Pagina 1 van 2

© 2017 Jong Nederland Bennebroek. All Rights Reserved.