Kamp

Zomerkamp 2020 - geannuleerd

 Helaas heeft het bestuur Jong Nederland Bennebroek moeten besluiten dat de kampweek van 5 t/m 11 juli 2020 in de Tilburgse bossen niet kan plaatsvinden.

Afgelopen weken heeft het kabinet in de bestrijding van het Corona virus verschillende maatregelen bekend gemaakt. Eén van de maatregelen houdt in dat er tot 1 september 2020, geen evenementen plaats mogen vinden.

Hoewel de maatregelen inmiddels worden versoepeld is het momenteel nog niet toegestaan om een kampweek te organiseren. De benodigde kampvergunning mag door de landelijk Jong Nederland Organisatie nog niet worden verstrekt.

Jong Nederland Bennebroek maakt tijdens haar kampweek gebruik van de faciliteiten van zorginstelling Amarant, zoals het zwembad, de douches, de supermarkt, etc. Ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus gelden op deze locatie strenge maatregelen waaraan gehouden dient te worden in ieder geval t/m 30 september 2020.

Daarnaast gelden RIVM richtlijnen waaraan Jong Nederland Bennebroek niet kan voldoen.

Dit heeft tot gevolg, dat ons kamp in de eerste week van zomervakantie van regio Noord dit jaar helaas niet door kan gaan.

Wij vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar wij hebben alle begrip voor de door de overheid genomen maatregelen. Kamp is voor velen het onmisbare begin van de zomervakantie, die helaas nu anders ingevuld zal moeten gaan worden.

Wij houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte omtrent de activiteiten die in de loop van 2020 georganiseerd gaan worden.
Tot die tijd, blijf veilig en denk aan elkaar.

Bestuur Jong Nederland Bennebroek,

Carla Wessels 

Jobert Lommerse

Philip Van Rijn

 

© 2017 Jong Nederland Bennebroek. All Rights Reserved.