Kamp

Kamp 2018

Voor alle kinderen en jongeren van 7 t/m 16 jaar wordt door jeugdvereniging Jong Nederland Bennebroek een tenten kampweek georganiseerd van zondag 22 juli t/m zaterdag 28 juli (1e zomervakantieweek Regio Noord) in of nabij de bossen van Tilburg. Centraal staan: sport en spel, creativiteit en buitenleven.

Tijdens de kampweek worden verschillende activiteiten gedaan, zoals zwemmen, actieve teamspelen, pionieren, primitief koken en kampvuur. De activiteiten worden in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld.

Wilt u meer informatie over de kampweek, kom dan naar de speciale informatieavond op donderdag 28 juni om 20.00 uur in De Spelonk, Schoollaan 98A te Bennebroek.

De avond is speciaal bedoeld voor ouders, waarvan hun kind voor het eerst mee op kamp gaat of voornemens is om te gaan. Tijdens de avond kan men kennis maken met Jong Nederland en wordt een presentatie verzorgd waarin o.a. de volgende items worden behandeld: kampeerlocatie, dagindeling, tent- en kampeermaterialen, vervoer, verzekeringen, etc.

Daarnaast is er ruimschoots de tijd voor de beantwoording van al uw vragen.

Tot 1 april 2018 geldt een vroegboek-korting. Als je deelneemt aan de kampweek, blijf je automatisch lid van Jong Nederland en kun je aan alle activiteiten in seizoen 2017-2018 & 2018-2019 van Jong Nederland Bennebroek GRATIS deelnemen. Voordeel is ook dat je tijdens de Jong Nederland activiteiten onder de dekking van de Jong Nederland WA-verzekering valt.

Inschrijven kan via het kampinschrijfformulier.

Op naar weer een succesvolle kampweek!

© 2017 Jong Nederland Bennebroek. All Rights Reserved.