Activiteiten

Verslag verffeest

Wij hebben afgelopen zondag genoten van het verffeest en zover wij konden zien de kinderen ook! Ze hebben zich de hele dag goed vermaakt met verf. Eerst hebben ze lekker gekliederd op schilderdoeken, waarbij de innerlijke kunstenaars in ze naar boven kwamen. Al gauw waren ze uitgekeken op de schilderdoeken en bleek het veel leuker om ook elkaar te beschilderen, ze hadden niet voor niets oude kleren aangetrokken!

Toen we later ook twister gingen spelen in klodders verf, waren de kinderen helemaal niet meer te herkennen. Omdat ze toen nog niet genoeg verf gezien hadden hebben ze daarna met graffiti een spandoek versierd die wij in de zomer op kamp mooi kunnen gebruiken!

Op het laatst hebben ze elkaar nog geprobeerd schoon te spuiten met waterpistolen, maar daar was geen beginnen aan. Hierna gingen ze allemaal in verkleurde kleren op huis aan. Wij als vrijwilligers hebben genoten van de kinderen, we hopen dat de kinderen het een net zo leuke activiteit vonden als wij! Om nog even na te genieten van dit spektakel, zijn de foto’s hier te vinden

We hopen dat jullie ook allemaal komen naar onze volgende activiteit, de QR-tocht! Hierbij moet je met je telefoon door Bennebroek op zoek naar de QR-codes. Lukt het jou en je vrienden om de opdrachten te volbrengen en de speurtocht te voltooien? Verdere informatie vindt u hier op de site  Tijdens deze activiteit kunnen de schilderijen die met het verffeest gemaakt zijn ook opgehaald worden. De schilderijen die niet opgehaald worden kunnen op een andere dag ook nog wel opgehaald worden, houd hiervoor vooral de site en facebook in de gaten.

© 2017 Jong Nederland Bennebroek. All Rights Reserved.